Welke betaalmogelijkheden bieden jullie aan?

Onderstaande betaalmethodes worden ondersteund door onze webshop.

IdealiDealVeilig betalen met internetbankieren via uw eigen Nederlandse bank.
AfterPayZie: Hoe werkt betalen middels AfterPay?
PayPalPayPalVeilig betalen met uw PayPal account.
OverschrijvingBankoverschrijvingU ontvangt een extra email met aanwijzingen om de betaling via overschrijving te voldoen.
Mister CashMister CashVeilig betalen met internetbankieren via uw eigen Belgische bank.

De betalingen op petpillow.nl lopen via Pay.nl. Zo kunnen wij een veilige en snelle betaling garanderen.

Wordt de bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd?

Alle bestellingen worden na betaling direct geleverd. Wij streven er na om alle producten uit voorraad te kunnen leveren.
Wij leveren over het algemeen binnen 3 werkdagen, door drukte of door de omvang van uw bestelling kan dit langer duren

Een betaling via bankoverschrijving is meestal 1-2 werkdagen onderweg. Kies voor één van de directe betaalmethodes wanneer u direct uw bestelling wilt ontvangen.

Hoe werkt betalen middels AfterPay?

AfterPay voert voor petpillow.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Hoe werkt betalen middels bankoverschrijving?

U kiest in het bestelproces voor “bankoverschrijving”, in het volgende scherm ziet u alle betaalspecificaties, deze ontvangt u na bevestigen ook in de email. U kunt nu in alle rust de betaling overboeken. Let er op dat u bij het overboeken gebruik maakt van deze gegevens zodat wij deze kunnen koppelen aan uw bestelling!